A kiváló zenész és humorista, Polgár Peti így ír magáról saját weboldalán:

“2002-ben egy kis győri adónál indult a rádiós pályafutáson, ahonnan gyors váltásokkal a Kék Duna Rádióhoz, majd a Danubiushoz kerültem.

Szerkesztettem, poénokat faragtam, hallgatók telefonhívásaira válaszoltam, majd rátértem arra, ami a szívemhez legközelebb állt, dalok átírása viccesen.

Rengeteg rovatom volt a Danubiusnál, talán a legemlékezetesebb a „Városhimnuszok”. A Danubius megszűnte után a Class FM-hez kerültem, a Morning showban jelentkeztem minden pénteken Peti Hetes rovatommal, melyben a hét bulvárhíreiről daloltam humoros formában.

3 és fél év után képernyőre váltottam, a TV2 Frizbi műsorában szintén a celebek voltak a céltáblámon. 2014-től újra rádió, a legendás Rádiókabaré műsorának állandó szereplője lettem.

Színpadi pályafutásom 2006-ban kezdődött, Ihos József (Kató néni) adott lehetőséget, hogy mellette bemutatkozhassak zenés humoristaként. Évekig jártuk együtt az országot és a környékbeli országokat, nagy sikerrel.

2009-től egyre sűrűbben kezdtek el hívni önállóan is fellépni, és azóta rengeteg helyen jártam és egyre több meghívást kapok. A zenés humor mellett párhuzamosan elindult a humoros mulatós műsorom is, majd 2014 decemberében megjelent első nagylemezem, Nagy buli van minálunk címmel

Második nagylemezem Hun a Peti címmel jelent meg 2018-ban, ami 2019-ben Fonogram díjat kapott. Az utóbbi években digitális kislemezeket, illetve videoklipeket adtam csak ki, ezért már nagyon itt volt az ideje, hogy CD-n is megkaphassák a rajongók ezeket a dalokat.

Így 2021-ben megjelent a harmadik nagylemezem Bulizzatok, magyarok! címmel, amire 13 népszerű sláger került fel” –

Legújabb szuper paródiáját Bunyós Pityuval közösen készítette el, és az idei év legnagyobb slágerét, az Úristen című számot figurázta ki.

A dalt már több mint tízmillióan látták a Youtube-on, ez a paródia is biztos el fog érni milliós nézettséget. Neked hogy tetszik?

Olvasd el ezt a cikket is –>  Az emberek 90%-a csak négy vagy öt számot fedez fel a képen: te hány számra találsz rá?

Oszd meg, hogy mások is lássák!