VV Fru és VV Renátó már mindketten kiestek a Való Világ idei, jubileumi, tizedik évadából. A műsorban Renátó heteken keresztül ostromolta szerelmével Fruzsinát.

A lány ugyanis az első időszakban határozottan elhárította Renátó közeledését, aztán végül is Renátó kitartása meghozta a várt eredményt és a lány engedett a csábításnak.

Annak ellenére, hogy Renátó megkapta amit akart és immár Frizsi is szeretettel közeledett felé, a fiú mégis sokszor igen csúnyán bánt a lánnyal ez is hozzájárult ahhoz, hogy mostanra Fru és Renátó is kiesett. A pár kapcsolata azonban a villa falain kívül is folytatódik, ez viszont sokaknak nem tetszik, főleg Fru környezetéből.

Épp erről volt szó a Jöttem, láttam buktam című műsorban, ahol is Renátó próbálta megvédeni az igazát, ám érvelése közben a műsorvezető, Nádai Anikó egy kérdést tett fel neki, ez azonban nem tetszett a fiúnak.

„Beszélek!” – vágta rá Anikó kérdésére Renátó, ám a műsorvezető keményen visszaszólt neki:

„Ez nem az a hely, és nem az a szituáció, Renátó, ahol te ezt megengedheted magadnak. Ez rohadt kellemetlen, és nem nekem” – közölte Anikó. A jelenetet ebben a videóban nézheted meg:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Sokan megpróbálták már, de csak nagyon kevesen találták meg a kutyát a képen: te látod, hol van?