Néhány nappal ezelőtt mi is beszámoltunk róla, hogy Alekosz taxisofőrnek állt. Az egykori valóságshow sztár maga mesélte el, hogyan is tesz szert a fuvarokra:

“A nyereményautóval járom az éjszakát, egy úgynevezett cb-rádiót is szereltettem bele néhány éve, azzal hallgathatom a forgalmazást és gyorsabban a helyszínre érek, mint más taxis” – nyilatkozta korábban.

Ez pedig lényegében azt jelenti, hogy elhalássza azon taxisok elől a fuvart, akiket az utas értesít. Ezt a taxisok érthető módon nem nézik jó szemmel. Alekosz a Ripostnak elmesélte, hogy a taxisok fel akarják jelenteni, sőt, szerinte meg is akarják verni:

“Fel akarnak jelenteni, el akarnak kapni, meg akarnak verni. Tipikus taxis hozzáállás. Ezért is a küldetés! Morált vinni az utasautóztatásba! Amikor felhívom a figyelmüket arra, hogy a testi bántalmazás garázdaság, a garázdaság pedig Magyarországon bűncselekmény, akkor általában csak nevetnek. Ez is tipikus taxishiéna hozzáállás. Volt, aki egyenesen a lakásomra akart jönni! Megadtam neki a címem, mondván, jöjj! Eddig még nem jött. A magam részéről örülnék, ha autórongálásig, vagy tettlegességig, dulakodásig fajulna a dolog, mert az tökéletesen bemutatná a mai magyar taxitársadalom romlott és züllött állapotát  – fakadt ki Alekosz.

Nem igazán válogatta meg a szavait az egykori villalakó, ezzel pedig csak még inkább olajat öntött a tűzre. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz az ügy folytatása.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Egyszerre tanulságos, vicces és megható nézni, hogyan reagálnak a vadállatok, mikor meglátják saját tükörképüket