Mindannyian más típusú hajkefét használunk, van aki beéri egy sima fésűvel, más pedig inkább a természetes anyagokból készült kefét részesíti előnyben. Válaszd ki az alábbi hajkefék közül, hogy te milyen típust használsz, majd olvasd el a rád legjellemzőbb tulajdonságokat!

1.

Egy ízig-vérig nő vagy, törékeny, kedves, bájos. Lassan beszélsz, és közben tündérien mosolyogsz, bárkit egyből le tudsz venni a lábáról kedvességeddel. Szívesen viselsz ruhát, és szoknyát, mindig nőiesen öltözködsz. Nem szívesen dolgozol vezető pozícióban, inkább alkalmazottként tudsz önmagad lenni.

2.

Egy igen egyszerű, és szigorú személyiség vagy. Mindig tudod, hogy mit miért teszel, és betartod a szabályokat. Soha nem kerülöd a kellemetlen kérdéseket, őszinte vagy, és kimondod, amit gondolsz. Szereted a kényelmes ruhákat, tisztában vagy önmagaddal, és az értékeiddel, de nem vagy beképzelt.

3.

Kedvességeddel, és egyszerűségeddel kitűnsz a többi nő közül. Harmóniában élsz önmagaddal, és nehezen tudnak kiborítani a fölösleges dolgok. Úgy gondolod, hogy a negatív érzelmek csak a gyenge embereket jellemzik. Tudod, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy az érzéseid uralják a napjaidat. Ha valaki megbántott, vagy nem tetszik neked a személyisége, akkor egyszerűen megszakítod vele a kapcsolatot.

4.

Hozzászoktattad magad, hogy a kis dolgoknak is tudj örülni, így az élet minden pillanatát értékeled. Minimalista életet élsz, nem halmozod tele a lakásod felesleges dolgokkal. Kényelmes, és egyszerű ruhákat viselsz, nem szórod a pénzt ha kell, ha nem. Számodra az utazás, az egészség, és a tanulás sokkal fontosabb, mint a ruhák, és tárgyak. Nincs túl sok barátod, de akik vannak, azokra mindig számíthatsz. Későn házasodsz, de biztos lehetsz benne, hogy egész életetekben együtt lesztek a pároddal.

5.

Egy igen állhatatlan személy vagy, a véleményed, és hangulatod minden percben változik. Kevés barátod van, hiszen nehezen lehet tolerálni a hangulatingadozásaidat. Gyakran változtatod a munkahelyed, egy évet alig bírsz ki egy helyen. Lételemed a változatosság, és a változás.

Olvasd el ezt a cikket is –>  Csak józan paraszti ész kell hozzá, mégis kevesen tudják a helyes választ: melyik pohárban van a legtöbb víz?

6.

A legfontosabb számodra a stabilitás. Nagyon hűséges vagy, nem igazán változik az ízlésed, és az álmaidat sem adod fel egykönnyen. Minden kis változás óriási stresszel jár számodra, és ezt nagyon nehezen viseled. Sok idő kell, míg megszokod és elfogadod az új helyzetet, embereket. Próbálj egy kicsit rugalmasabb lenni, minden változás a fejlődésedet szolgálja.

7.

Vezető típus vagy, csak akkor tudsz igazán kiteljesedni, ha te lehetsz a főnök. Az alkalmazottaid általában rettegnek tőled, hiszen mindig komolyan számon kéred a dolgokat, és nagyon határozott vagy. Nincs túl sok barátod, de egyedül is nagyon jól tudsz érvényesülni.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja.com)