Félidejéhez érkezett a Sztárban Sztár leszek című tehetségkutató műsor a TV2-n. Élesedik a verseny, és ezzel együtt egyre színvonalasabbak lesznek a produkciók.

A múlt vasárnap esti műsor mégsem ezért sikeredett igazán emlékezetesre, hanem Majka beszólása miatt.

Szakács Szilvi a legendás magyar táncdalénekes, Aradszky László egyik legnagyobb slágerét, az Isten véled, édes Piroskám című dalt adta elő.

A produkció koreográfiáját úgy szerkesztették meg, hogy a hajdan volt nagy sikerű műsor, a Dáridó hangulatát idézze a 90-es évekből.

A mulatós műsor anno milliókat ültetett le a tévé elé, pont a TV2-n volt látható, a házigazda pedig Lagzi Lajcsi, azaz Galambos Lajos volt.

Mikor Szilvi befejezte a dalt, és az értékelésre került a sor, Majka a következő mondattal szúrt oda a nemrég első fokon áramlopás miatt börtönbüntetésre ítélt Galambos Lajosnak:

“Örülök, hogy visszahoztuk a Dáridó hangulatát ebbe a műsorba. Múlt héten volt óraátállítás, szóval épp aktuális” – mondta Majka.

A mondat néhány embernek elég sokára esett le, ám, mikor megértették a poént, páran pfujolni kezdtek a közönség soraiból.

Itt visszanézheted Szilvi produkcióját, ami Lajcsi Dáridó című műsorának a hangulatát hozta vissza:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Majka Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Fekete Pákó feldolgozta az óriási sikerű Jerusalema című dalt: a kommentelők a szavakat se találják, miután meghallgatták