Mi is hírt adtunk róla, hogy a Sztárban Sztár Leszek! című tehetségkutató műsor vasárnapi adásában Majka csípős beszólást engedett meg Lagzi Lajcsi felé az egyik produkciót követően.

Ha kíváncsi vagy rá, mi volt az a mondat, amivel alaposan megbánthatta az ózdi rapper a mulatós sztárt, IDE KATTINTVA megtudhatod.

Galambos Lajos azonban nem maradt adós a válasszal, és ott szúrt oda Majkának, ahol a legjobban fájhat neki.

Majka ugye az egyik produkciót követően úgy hozta szóba Lajcsit, hogy az egyik előadásának Lajcsi egykori műsorához, a Dáridóhoz hasonló volt a díszlete.

Szakács Szilvi Aradszky László bőrébe bújva énekelt, és az egész produkciónak Dáridós stílust kölcsönöztek a műsor készítői. Innen indult az egész odamondás.

Galambos Lajos a Borson keresztül reagált Majka beszólására, mégpedig ezekkel a jól irányzott szavakkal:

“Mivel Majka felesége, Dundika táncosként sokáig volt állandó szereplője a Dáridónak, így közvetlen információi lehetnek rólam. Majka erről már többször tanúbizonyságot tett.”

Így szúrt oda röviden, de valószínűleg mély sebet ejtve Lagzi Lajcsi Majkának. Hiszen valóban meggondolatlan lépés a rapper részéről olyan műsort cikizni, amiben egykor a felesége is részt vett.

Kérdés, hogy Majka mit lép erre? Ő is visszaszól valamit, vagy inkább elengedi ezt a dolgot.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!  

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ezen a feladványon majdnem mindenki elvérzik: megtalálod az egyetlen TELJESEN fehér tojást a képen?