Egyre feszültebbé válnak a játékosok az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában. Érződik, hogy napról-napra mindig nagyobb a tét.

Ahogy közeledünk a műsor végéhez, úgy válnak frusztráltabbá a vetélkedő még versenyben maradt tagjai.

Egyre inkább előtérbe kerül a taktika, a jópofizás helyett most már kőkemény küzdelem zajlik. Ez persze a légkörre is rányomja a bélyegét.

Így aztán amikor Kamarás Norbi és párja visszaérkeztek a házba, és beszámoltak L.L. Junioréknak arról, hogy sikerült teljesíteniük az adott feladatot, L.L. Junior felesége, Kinga fenn is akadt Norbi egyik mondatán.

Norbi épp azt beszélte meg kedvesével, hogy kis tétrakásuk miatt akkor maradnak csak az élen, ha a többiek lassabban teljesítik a feladatot, mire L.L. Junior felesége nekiesett, hogy taktikázik.

Kinga azt is sérelmezte, hogy Norbi rosszat akar a többieknek, hiszen annak szurkol, hogy minél lassabban teljesítsék a feladatot.

Nem nagyon értjük Kinga kirohanását, hiszen nyilván mindenki első sorban azt szeretné, ha saját maga végezne az élen, a többieket megelőzve. Ráadásul ez egy verseny, ahol, ha az egyik első, a másik már csak második lehet. Ez így működik.

Norbi is nagyon meglepődött azon, hogy letámadta Kinga, így beszélt erről a videóban:

“Kinga úgy letámadott. Olyan vad feje volt, olyan elborult” – mondta Norbi, itt te is megnézheted, hogy zajlott a párbeszéd:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Egy csodás képet szeretett volna magáról a fiatal lány, ám nem vette észre, hogy a tükörben szörnyen ciki dolog látszott