Az alábbi rajz egy karácsonyi korcsolyázást örökít meg: ünnepi fények, feldíszített karácsonyfák, na és persze sok, boldog korcsolyázó. És rengeteg hiba. Te hányat veszel észre közülük?

Való igaz, van pár olyan furcsa részlet, ami nagyon hangsúlyos, így nem okoz túl nagy nehézséget, hogy kiszúrja az ember. Ám van néhány olyan turpisság is, ami fölött a legtöbben hajlamosak vagyunk átsiklani.

Épp ezért az a legjobb, ha alaposan szemügyre vesszük a kép teljes egészét, akkor sokkal kevesebb eséllyel marad rejtve akár egyetlen hiba is előttünk. Hogy könnyebb legyen a dolgod, eláruljuk, összesen öt hibát kell megtalálj.

Le is tudod magad ellenőrizni, mennyire voltál ügyes, ugyanis mutatjuk a feladvány megfejtését is, ahhoz, hogy lásd, görgess egy kicsit

L

E

J

J

E

B

B

Itt mind az öt hibát láthatod bekarikázva. Hogyha neked is feltűnt az összes furcsaság, akkor feltétlenül jár az elismerés!

Oszd meg a fejtörőt barátaiddal is! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Mikor meglátták, csak legyintettek, aztán olyan szenzációs show-t mutatott be, hogy még ma is azt emlegetik