ByeAlex szereti sokkolni a rajongóit és egyáltalán, megdöbbenteni az embereket, sokszor igazán polgárpukkasztó dolgokra is képes.

Rendszeresen festi a körmét, ráadásul igazán vad színárnyalatokat és mintázatokat szokott választani. Most azonban rákapott egy új hóbortra.

Fogékszereket hord, ráadásul nem is akármilyeneket. A most bemutatott már a sokadik verzió, ezúttal azonban az énekes egészen különleges kiegészítőt választott.

Akár vámpírnak is állhatna így ezzel a külsővel, neki is pont ez jutott eszébe, hiszen az alábbi szöveggel mutatta be új fogsorát a közösségi oldalán:

“ezüst-swarovski vámpírfogaim is lettek a @happydentfogaszat -nak és Tamásnak köszönhetően! ma este már ebben partyzom” – írta a fotó mellé ByeAlex.

A kommentek finoman szólva is megoszlanak, vannak olyanok, akiknek nagyon bejön, ám olyan hozzászólók is akadnak szép számmal, aki szerint “gáz” ez a stílus.

Itt te is megnézheted ByeAlex új külsejét, és eldöntheted, hogy neked hogy tetszik, menőnek vagy inkább cikinek tartod.

Ha van kedved, akkor írd meg a véleményedet kommentben a Facebookon, kíváncsiak vagyunk, hogy az emberek többsége hogy látja:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🥀₳₱Ʉ🥀 (@byealexittvan) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: ByeAlex Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Rengetegen elhasalnak ezen a feladványon, lássuk, téged milyen fából faragtak: rátalálsz a zokni párjára a rajzon?