Azt sokan tudják Berki Krisztiánról, hogy egykor labdarúgó, ráadásul kapus volt, többek között a Ferencvárosban is megfordult. 2004–2005 között, 1 évig volt az FTC szerződtetett labdarúgója, igaz, tétmérkőzésen nem lépett pályára.

Azt már kevesebben tudják róla, hogy a testépítésbe is belekóstolt, 2012-ben például az IFBB Goda Lajos Emlékverseny Men’s Physique mezőnyében lépett pódiumra, és mutatta meg izmait. A zsűri a 3. helyre találta méltónak.

Közösségi oldalán most egy hosszú bejegyzésben kelt ki az előítéletek és a fanyalgók ellen. Többek között ezt írja: “Korábban még futballistaként sosem tiszteltem a testépítőket! Óriási hiba volt a részemről! Az akkor még zéró tapasztalatom mellett butaság és felelőtlenség volt sztereotípiákat gyártanom a testépítésről! Ráadásul mindezt úgy tettem, hogy akkor fogalmam sem volt, hogy kb 10 évvel később 2X Magyar Bajnok testépítővé válok majd.”

Majd így folytatja: “Könnyű otthonról a bundás kenyér mellől fröcsögve lesz@rozni mindent és mindenkit! Soha nem tudhatjuk, mit szán nekünk a sors. Nem ítélhetünk el másokat felelőtlenül.”

Így zárja bejegyzését: “Nem kell, hogy megtapsoljunk vagy elismerjük a másikat de kutya kötelességünk emberként elfogadni az Ő döntéseit és az életét”.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Vicces és meghökkentő jelenetek liftekből, amikor az emberek azt hitték, senki nem látja, mit csinálnak