Képzeljük csak el a szituációt: utazunk a tömött villamoson, aztán egyszer csak arra leszünk figyelmesek, hogy egy tolvaj kotorászik a táskánkban. Persze néha a zsebeseket és érhetik kellemetlen meglepetések, mint ahogy ez az eset is mutatja.

A villamoson próbáltak kizsebelni egy középkorú nőt, aki aztán a Twitteren megírta, hogy mi történt vele, ezzel a bevezetővel: „Imádkozzatok a zsebtolvajért, aki a múltkor akart kirabolni!”

Az történt ugyanis, hogy a gyanútlan fosztogató a nő táskájában hordott tamponját markolta meg, majd amikor kivette, teljes pánikba esett, és megpróbálta gyorsan visszatenni. Erre figyelt fel az asszony, aki látva az eset ironikus oldalát, megosztotta a történetét a világhálón.

Erre aztán persze megindult a kommentlavina hasonló beszámolókkal:

„Szóval a barátom ismerőse éppen vitte a laborba a székletmintáját egy szatyorban, amikor a tolvaj kikapta a kezéből és egy biciklin elmenekült vele.”

„A hátizsákomat lopták el, miközben a babámat vettem ki a taxiból. A hátitáska az ő használt pelenkáival volt tele. Nagyon használt pelenkáival…”

„Amikor keleten laktam, a táskámban mindig tartottam egy papírt, amin ez állt: Gratulálok, elloptad ezt a papírt!”

És a hosszas lista így megy tovább, megmutatva, hogy bizony a zsebtolvajokat is utoléri a karma!

Neked van esetleg hasonló, vicces történeted, amiben pórul járt a tolvaj? Ha igen, írd meg nekünk kommentben, a legjobbakból, lehet még cikk is készül majd! 

(Forrás: blikkrúzsMirror)

(Képünk illusztráció)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Egy teszt azoknak, akiknek magas az IQ-juk: ezen a képen csupán egyetlen különbség van, te megtalálod?