Biztos te is észrevetted már, ha máshol nem, a strandon bámészkodás közben, hogy nem mindenkinek van egyforma köldöke, azonban mindenki besorolható bizonyos csoportokba ezen jellegét tekintve.

Lassan minden testi jellegünk alapos analízis alá lesz vetve és ez a köldökkel sincs másképpen. A következőkben 6 köldöktípust sorolunk fel, amelyek közül biztosan te is felfedezed a sajátodat. A tiéd mit mond el rólad?

Az ilyen emberek erős személyiségek, extrovertáltak, optimisták, és szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Nehezen találják meg az igaz társukat, de ha sikerül, a kapcsolat örökké tart.

Az ilyen embereknek hatalmas szíve van. Eléggé félénkek, de nagyon nagylelkűek. Nem jellemző rájuk, hogy a gondjaikat megosztanák másokkal, talán még a szeretteikkel sem. Mindenkivel egyenlően bánnak és a sikereik tekintetében is szerények.

3

A keskeny, hosszúkás köldökű emberek nagy kontrollt képesek gyakorolni az érzelmeik felett. Szinte lehetetlen megmondani róluk, hogy éppen mit gondolnak, vagy milyen hangulatukban vannak. Eléggé magabiztosak és nagyon kevés emberben bíznak meg.

4

Az ilyen köldökkel rendelkező embereknek elég alacsony az energiaszintjük. Nem brillíroznak a fizikai aktivitás igénylő munkákban, de ha szellemi tevékenységre kerül sor, a párjukat ritkítják. Talán lusta típusnak tűnnek, azonban nagyon jól vág az eszük és kiterjedtek az ismereteik.

5

Ez a köldökforma eléggé ritka és a gazdája személyisége is meglehetően egyedi. Az ilyen emberek nagyon szeretik a szórakozást, de hajlamosak a hangulatingadozásokra. Nagyon érzékenyek és türelmetlenek időnként. Van, hogy túl komolyan veszik a dolgokat. Könnyen ráunnak bizonyos tevékenységekre és állandóan új impulzust keresnek.

6

Ezek a személyek nagyon elővigyázatosak és éberek. Nem bíznak meg könnyen senkiben, de mindig figyelnek azokra, akiket egyszer már közel engedtek magukhoz. Hisznek ez elvben, miszerint “Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak.”

Olvasd el ezt a cikket is –>  A hét melyik napján születtél? Igencsak érdekes dolgokat árul el rólad:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)