Annak idején nagy sikerrel futott a TV2-n az Összezárva Friderikusszal című műsor, amiben Friderikusz 24 órán át volt összezárva egy lakásban interjúalanyával: együtt beszélgettek, főztek, és ugyanabban a  szobában, együtt is aludtak.

Annak a műsornak Hajdú Péter volt a producere, most pedig, hosszas unszolást követően Hajdú úgy döntött, hogy ő vesz át Friderikusztól a műsorvezető szerepét.

“Sokáig gondolkodtam Kiss Péter programigazgató felkérésén, míg végül úgy döntöttem, elvállalom a műsort. Két éve nem voltam képernyőn, és nem is törtem magam, hogy visszakerüljek. Ez azonban olyan műsor, amely új kihívás számomra, és mint az egykori producere, a szívem-lelkem bele tudom tenni” – mondta el a Borsnak Hajdú Péter.

A showman azt is elárulta, hogy műsorának első vendége Demcsák Zsuzsa lesz. És hogy milyen volt vele együtt aludni, arról Hajdú így nyilatkozott:

“Tíz epizóddal indítunk, és csak olyan embereket hívtunk, akiket személyesen és jól ismerek. Zsuzsi is ilyen, akivel nagyon jót lehet beszélgetni, úgyhogy jó volt vele együtt aludni” – mesélte nevetve a műsorvezető.

A műsorsorozat szeptembertől lesz majd látható a Life Tv-n.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Egy brit lap összeállította a 12 legőrültebb húsvéti népszokást: nézd csak, Magyarország hányadik a listán