Alig van olyan helye a világnak ahol ne ismernék és ne szeretnék a Bud Spencer – Terence Hill filmeket, ám nálunk, Magyarországon különösen kedvelik őket a tévénézők.

Szinte nincs olyan hét, amikor ne tűzne műsorra egy-egy klasszikust valamelyik tévécsatorna, és nincs olyan magyar ember, aki ne tudna idézni a páros valamelyik filmjéből legalább egy mondatot.

“Melyik nagyobb, az ász vagy a király” vagy “Te mondd, a te hangod mélyebb” – és folytathatnánk a sort a végtelenségig. A most következő örökbecsű szintén jól illik a sorba. “A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt” – mondja az egyre idegesebb Bud Spencer. Ismerős, ugye?

Ezt a jelenetet elevenítette föl most Terence Hill az egyik közösségi portálon, méghozzá egy remek fotó segítségével. A színész két gyerek társaságában látható, és nagyon mutogat nekik valamit a fagyispultnál.

View this post on Instagram

Teaching the kids, pistachio is the best 🍦#terencehill

A post shared by Terence Hill (@terencehillofficial) on

“Épp azt tanítom a srácoknak, hogy a pisztácia a legjobb” – olvasható a képaláírásban. Természetesen nem mulasztjuk el az alkalmat, és az ikonikus filmrészletet is megmutatjuk nektek, hiszen olyan jó egy kicsit nosztalgiázni:

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kivitte ezt a rozoga széket, levágta a lábait, és káprázatos kerti dolgot készített belőle: