Egy fiatal borsodi rendőr, Horváth Richárd főtörzsőrmester remek ötlettel állt elő: úgy gondolta, hogy felhívja a gyerekek figyelmét egy nagyon fontos közlekedési szabályra: pirosban ne lépjenek le a járdáról.

Mindezt az üzenetet nem valami hagyományos, száraz formában, pl. tájékoztató füzet segítségével tudatosítja a gyerekekben, hanem olyan módon, ami szórakozva tanítja a legkisebbeket, és sokkal nagyobb hatékonysággal tanítja meg számukra ezt a fontos szabályt!

Írt egy remek dalt és készített hozzá egy szuper videóklipet! A tehetséges főtörzs zeneiskolát végzett, mielőtt egyenruhás lett, és azért írta a dalt, mert így – reményei szerint – jobban figyelnek majd a gyerekek az utakon.

A klip csak néhány napja került ki a legnagyobb videomegosztóra, de máris több ezren látták. Neked hogy tetszik? Szerinted is remek ötlet? Jó lenne, ha minél több gyerekhez eljutna, hogy senki ne lépjen az úttestre, ha piros a lámpa.

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Zseniális friss fotóval játszotta újra Terence Hill karrierje egyik legviccesebb pillanatát, a híres fagyis jelenetet