A görögdinnyével kapcsolatban kábé minden magyar embernek megvan a saját maga taktikája. Kezdve a vásárlástól, a felvágáson és szeletelésen keresztül egészen az evésig.

Már a vásárlásnál is többféle módszer létezik a megfelelő görögdinnye kiválasztására: ki kocogtat, ki lékeltet, ki fajtát vizslat, ki alakot személ, ki héjat néz. Van aki maggal eszi, van aki mag nélkül. Van aki félbevágja, van aki apró szeletekre metszi.

Olyanok is vannak, akik kiskanállal kanalazzák a dinnye finom húsát. Szóval ahány ember, annyi féle dinnyetaktika. Olyat azonban mi még őszintén szólva nem láttunk, hogy valaki puszta kézzel hasítson ketté egy egész, jól megtermett görögdinnyét.

Oláh Gergőnek a kisfilm tanúsága szerint ez is sikerült: merthogy a nem akármilyen mutatványról készült videót feltöltötte a közösségi oldalára, így most már bárki megnézheti azt. Gergő családjának nagyon tetszett a produkció, és mi is csak gratulálni tudunk hozzá:

View this post on Instagram

A sikeres kukorica főzős videóm után itt egy dinnyés! Az a jó dinnye, amit így fel tudsz vágni ☝️☝️😄😄💪

A post shared by Oláh Geri (@olahgeriofficial) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  A berezelt srác alig mer felmenni a színpadra, ám Michael Jackson koreográfiája kihozza belőle a "vadállatot":