4 különlegesség, ami csak a zöld szemű emberekre vonatkozik!

1. A bolygó lakosságának csupán 2 százaléka zöld szemű. A legtöbb zöld szemű ember Európában él, a Skandináv országokban olykor gyakoribb, mint a barna színű szem.

2. Éppen amiatt, hogy ritkák, a zöld szemű embereket igen titokzatosnak, különlegesnek, már-már varázserővel rendelkezőknek tartják.

3. A nőknél gyakoribb a zöld színű szem, és olyan híres nők rendelkeznek zöld árnyalatú szemmel, mint Charlize Theron, Kate Hudson, Scarlett Johansson, Lindsay Lohan, Tyra Banks, Rihanna, vagy Dita Von Teese.

4. A legtöbb vörös hajú embernek zöld szeme van.

A zöld szemű ember:

Szereti az egyszerű, de mégis gyönyörű, ízléses dolgokat.Szeret szórakozni, de nem mindig megy le a klubokba, odahaza is képes remek házibulit csapni.

Érzelmi szempontból független, nem szeret panaszkodni, és nem is szereti sajnáltatni magát. Nem látszik rajta, ha szerelmi csalódás éri, de legbelül, a szíve mélyén szenved.

Tiszta szívéből képes szeretni, de azért nem a leghűségesebb típus. Ha a párja nem adja meg, amire vágyik, megcsalhatja.

Szeret a tűzzel játszani, és a párját is sokszor nagyon fel tudja dühíteni. Képes akár féltékennyé tenni a szerelmét, ha nem figyelnek rá eléggé.

Erős és titokzatos. Sosem lehet tudni, hogy mi jár a fejében, mert remekül képes leplezni az igazságot. Ha mosolyog, az nem mindig jelent jó dolgot. Ha nem beszél valakivel, az még nem azt jelenti, hogy nem kedveli az illetőt.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: twice)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A rablók egy ékszerüzletet fosztanak, ki, ám ekkor megjelenik egy piros kabátos néni, akiből igazi hős lesz